Pre-patch van Wrath of the Lich King Classic nu beschikbaar

Fans van World of Warcraft, en in het bijzonder WoW Classic mogen zich stilaan voorbereiden om afscheid te nemen van familie en vrienden. Er komen namelijk hele drukke tijden aan voor hun.

De pre-patch van Wrath Classic introduceert nieuwe functies en een groot aantal evenementen, die het startsein zijn van de campagne tegen de Lich King en zijn strijdkrachten voor de lancering op 26 september.

Net als bij eerdere WoW Classic-releases hebben spelers alleen een WoW-abonnement of Game Time nodig om Wrath Classic en de content van de pre-patch te kunnen spelen. Voor degenen die hun ervaring willen verbeteren zijn er optionele upgrades beschikbaar, waaronder een assortiment zeldzame voorwerpen waar spelers gebruik van kunnen maken:

 • Northrend Heroic Upgrade
  • Level 70 Character Boost
   • Inclusief expert riding, een mount, een starting gear-set, en een kleine hoeveelheid goud
   • Beperkt tot één boost per account.
  • Pebble, een pinguïn huisdier
  • Fishspeaker’s Lucky Lure, een item om een Tuskarr mee op te kunnen roepen
 • Northrend Epic Upgrade
  • Alle items in de Heroic Upgrade
  • Kalu’ak Whalebone Glider, een vliegende mount voor WoW Classic karakters
  • Tuskarr Shoreglider, een vliegende mount voor moderne WoW karakters
  • 30 dagen speeltijd

Hieronder staat een tijdlijn waar spelers naar uit kunnen kijken voor de pre-patch:

 • 6-13 september: Zombie Plague Event
  • Een mysterieuze ziekte baant zich een weg door de hoofdsteden, en spelers moeten alert zijn om niet het slachtoffer te worden van de dodelijke gevolgen!
 • 13 september -launch: Scourge Invasion Events
  • Op verschillende locaties in Azeroth kunnen spelers krachtige beloningen bemachtigen, door een verdedigingslinie te coördineren tegen een aanvallende Necropolis en het verslaan van Scourge-troepen op de verdieping waar kristallen tevoorschijn komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)