Need for Speed Heat, Toem en Granblue Fantasy zijn PS Plus games voor september

We kennen de PS Plus Essential games voor september. En ook al is het een lek, we kunnen er van uitgaan dat dit trio op je gratis lijstje komt te staan vanaf volgende maand.

De mannen en vrouwen van Dealabs hebben het de voorbije maanden immers steeds bij het rechte eind gehad, dus het zou ons verwonderen als het deze keer niet correct zou zijn.

Je hebt dus nog heel even de tijd om de games van augustus, namelijk Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 , Yakuza: Like A Dragon en Little Nightmares binnen te halen voor deze vervangen worden door het bovenstaand trio.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)