PGA TOUR 2K23 onthult eerste Clubhouse Report en gameplay trailer

Mijn broer is helemaal in de ban van golf, en ik ben dat helemaal niet. Speciaal voor mijn broer en alle golffans is er binnenkort PGA Tour 2K23.

2K heeft vandaag in het eerste Clubhouse Report, een blog van de ontwikkelaar met een schat aan informatie, details onthuld over een aantal nieuwe functies die naar PGA TOUR 2K23 komen.

Het Clubhouse Report behandelt een verscheidenheid aan PGA TOUR 2K23 onderwerpen, waaronder de nieuwe 3-klik swing optie, speelbare profs, gelicenseerde banen, MyPLAYERS, MyCAREER, Course Designer, en meer. Extra Clubhouse Reports zijn gepland voor de toekomst om extra inzicht te bieden in aankomende aankondigingsonderwerpen. De trailer biedt ook een blik op profs, banen en MyPLAYERS in actie.

Een gameplay trailer, getiteld “More Golf. More Game.” werd ook onthuld als een eerste blik op PGA TOUR 2K23.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)