Hier is de launch trailer van The Last of Us Part I

The Last of Us Part 1

Nog een dikke week en we kunnen aan de slag met de remake van één van de beste singleplayer games dat ooit gemaakt werd. In aanloop van de release heeft Sony de launch trailer van The Last of Us Part I vrijgegeven.

The Last of Us Part I is een remake van het origineel dat uitkwam in 2013 voor PlayStation 3. De game is volledig van de grond opnieuw opgebouwd en maakt gebruik van moderne gameplaymechanismen waarover de PlayStation 5 beschikt.

Eerder toonde Naughty Dog ons al een uitgebreide video die de visuele en gameplay-gerelateerde verbeteringen aan het licht bracht.

The Last of Us Part I zal op 2 september verschijnen voor PlayStation 5 en wordt later ook uitgebracht op PC. Houd volgende week zeker onze website in de gaten voor de review. Deze zal op 31 augustus verschijnen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.