Schrijf je eigen verhaal in het gloednieuwe Everywhere

gamescom startte alvast interessant met de wereldpremière en aankondiging van een nieuwe game genaamd Everywhere.

Veel informatie, buiten het feit dat de game in 2023 verschijnt, kregen we niet. Maar de knappe trailer wekte wel onze interesse.

Ook de officiële website vertelt ons, voorlopig dan, niet veel nieuws.

Weetje: deze nieuwe open wereld game wordt ontwikkeld door Leslie Benzies, een van de bedenkers van GTA!

In een eerder interview vertelde hij dit over de game: “Everywhere heeft veel traditionele spelmechanismen, maar we gaan voor iets meer dat inspiratie put uit, nou ja, overal. Spelers worden steeds slimmer en eisen meer van hun games, en wij willen dat spelers de echte vrijheid hebben om in onze werelden te leven op de manier die zij willen. We streven ernaar een grote verscheidenheid aan spelmodi en -stijlen aan te bieden die niet alleen onze verhalen vertellen, maar spelers ook in staat stellen de identiteiten en avonturen te beleven die ze het liefst willen verkennen.”

We zijn benieuwd!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)