fbpx

Herschrijf NBA-geschiedenis in NBA 2K23 met nieuwe MyNBA-functies voor PS 5- en Xbox Series X|S

NBA 2K23 Michael Jordan

2K heeft vandaag details en veranderingen onthuld voor MyNBA in NBA 2K23 voor PlayStation 5- en Xbox Series X|S-spelers. Ervaar de mogelijkheid om het weefsel van de NBA-geschiedenis te veranderen met de nieuw geïntroduceerde Eras, en creëer nieuwe iconische momenten met NBA-legendes en klassieke teams. 

MyNBA voorziet spelers van een tijdmachine waarmee ze een nieuwe MyNBA save kunnen starten op een specifiek punt in de NBA-geschiedenis, een Era genaamd. Spelers kunnen solo spelen, of samen met vrienden en kiezen om belangrijke momenten te herbeleven of te herschrijven, waaronder:

De Magic Vs Bird Era: Beginnend in 1983, zullen spelers zich bevinden in het heetst van de strijd tussen Magic Johnson en Larry Bird die de competitie overnam. Fans kunnen de NBA-geschiedenis van 1980 herschrijven terwijl ze strijden om Michael Jordan, Akeem Olajuwon, of een van de andere NBA-legendes die in dat legendarische decennium werden opgesteld;

De Jordan Era: The Jordan Era begint in 1991 en plaatst de spelers aan het begin van Jordan’s dominante periode met de Chicago Bulls. Ze zullen strijden met Isiah Thomas’ “Bad Boys” Detroit Pistons, John Stockton en Karl Malone, Olajuwon’s Houston Rockets, en Patrick Ewing’s New York Knicks voor een kans om de basketbal suprematie van 1990 op te eisen;

De Kobe Era: Het Kobe Bryant-tijdperk neemt fans mee terug naar 2002, toen een nieuwe generatie talent was opgestaan in het westen, waaronder Tim Duncan en de San Antonio Spurs, Kevin Garnett en de Minnesota Timberwolves, Dirk Nowitzki en de Dallas Mavericks, en natuurlijk de Black Mamba zelf, Kobe Bryant. Naast de strijd tegen de legendes van dit tijdperk, zullen de spelers ook strijden voor hun plaats in de draft, in afwachting van de legendarische draft class van 2003;

De Moderne Era: De vorige MyNBA-ervaring wordt nu de Modern Era genoemd. Oude fans van het speltype kunnen blijven beginnen met de meest up-to-date roosters en genieten van de traditionele MyNBA-ervaring.

Elk tijdperk kreeg een aantal updates om de sfeer van die tijd na te bootsen. Elk team heeft ten minste één uniek veld en unieke uniformen. Daarnaast is er een specifiek filtersysteem ontworpen om de televisie-ervaring van deze wedstrijden na te bootsen zoals ze oorspronkelijk werden uitgezonden, en elke uitbreidingsploeg en franchise-verhuizing is in het spel verwerkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: