Cross-Progression komt naar Overwatch 2

Overwatch 2

Met de lancering van cross-progression kunnen spelers meerdere Overwatch-accounts samenvoegen om progressie en in-game cosmetics mee te nemen naar Overwatch 2 op één enkel profiel.

Vanaf 16 augustus zal elke speler met een gekoppelde console-account bij het inloggen gevraagd worden om de accounts die je wilt samenvoegen te identificeren, selecteren en bevestigen. Zodra je akkoord gaat, bereiden we je accounts voor om te worden samengevoegd tijdens de release van Overwatch 2.

Alle spelers hebben een battle.net-account nodig om Overwatch 2 te spelen, ongeacht het platform. De voortgang van gekoppelde console-accounts wordt opgeslagen op je battle.net-account, dat in-game cosmetica en voortgang deelt tussen de gekoppelde accounts. 

Er zal één mogelijkheid zijn om console-accounts samen te voegen, dus controleer goed welke accounts je samenvoegt voordat je bevestigt!

In deze FAQ kan je terecht voor meer informatie en hulp bij het koppelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)