Eilandnatie Númenor staat centraal in nieuwe The Lord of the Rings: The Rings of Power-video

lord-of-the-rings-rings-of-power

Er breken mooie tijden aan voor zowel de fans van Game of Thrones als die van The Lord of the Rings. Op 22 augustus gaat House of the Dragon, de prequel op Game of Thrones in première en nog geen twee weken later is het de beurt aan de fans van The Lord of the Rings.

In een nieuwe promovideo voor die laatste reizen we vandaag naar de fiere eilandnatie Númenor. Dit met Galadriel en het nieuwe personage Halbrand.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)