fbpx

Nieuwe Gotham Knights-gameplaytrailer met Red Hood in de hoofdrol

Gotham Knights - Red Hood

Warner Bros. Games en DC hebben zonet een splinter gameplaytrailer voor Gotham Knights op de wereld losgelaten. Gotham Knights is de actie-RPG in open wereld die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal.

In de video maken we kennis met Jason Todd of in DC-middens beter bekend als Red Hood. Deze nachtwaker met kort lontje is een krak in man-tegen-man gevechten, maar maakt ook graag gebruik van zijn pistolen. Een gevaarlijke cocktail, maar eentje die wel gezworen heeft op de straten van Gotham veilig te houden.

Als iemand die niet veel van DC kent, valt het mij wel op dat Red Hood enorm veel weg heeft van Deadpool. Maar dat waarschijnlijk aan mij liggen…

Gotham Knights verschijnt op 25 oktober 2022 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d