fbpx

Tactics Ogre: Reborn officieel aangekondigd

Square Enix staat bekend om zijn goeie RPG’s, maar het tactische broertje van de RPG’s moet zeker niet onderdoen. De laatste tijd deden er heel wat geruchten de ronde, dat er een remake zou uitkomen van ‘Tactics Ogre’. Square Enix heeft nu officieel bevestigd dat deze geruchten waar zijn.

De nieuwe remake zal naar de naam ‘Tactics Ogre: Reborn’ luisteren. Deze titel is gebaseerd op de game uit 2010 ‘Tactics Ogre: Let Us Cling Together’, die toen speelbaar was op de handheld van Sony, de PSP. Die game was toen ook al een remake van de versie uit 1995, dat toen enkel speelbaar was op de Super Famicom (Japanse versie van de Super Nintendo).

Square Enix heeft bevestigd dat ze trouw blijven aan de roots van de reeks. Tactics Ogre: Reborn zal natuurlijk hier en daar mogen genieten van een nodige verfrissing. Zo zouden de cutscenes voorzien zijn van een voice-over, het grafische aspect en het geluid zijn verbeterd, en er zijn ook aanpassingen gebeurd in de UI.

Tactics Ogre: Reborn zal beschikbaar zijn vanaf 11 november 2022, dit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: