Murder at Castle Nathria, Hearthstones tweede uitbreiding voor Year of the Hydra, is nu beschikbaar

Hearthstones nieuwste uitbreiding, Murder at Castle Nathria, is nu beschikbaar. Spelers zullen verwikkeld geraken in het mysterie achter de trieste dood van Sire Denathrius, die werd vermoord tijdens zijn eigen dinerfeestje.

Euhm, dat lijkt wel Cluedo op zijn Blizzards? Maar dat is net het coole natuurlijk! Blijven en durven vernieuwen om je spel fris, boeiend en levendig te houden. En natuurlijk om de fans te verrassen.

Neem je loep in de hand en zet je detectivehoed op, want Murder at Castle Nathria introduceert 135 nieuwe kaarten, waaronder Legendary Suspects, een nieuw Location-kaarttype en een nieuw Keyword: Infuse. 

  • Nieuw kaarttype: Location

Locations zijn een gloednieuw kaarttype en worden permanent toegevoegd aan Hearthstone met de komst van de Murder at Castle Nathria-uitbreiding. Ze zijn een hardnekkige toevoeging tot het speelveld en kunnen geactiveerd worden door een Durability op te offeren en hebben een Cooldown van één beurt tussen het activeren in. 

Deze nieuwe kaarttypes nemen een slot in beslag. Vijanden kunnen tevens niet met je Locations interageren, tenzij een kaart specifiek anders vermeldt. Elke klasse heeft een Location in Murder at Castle Nathria die een potentiele plaats delict of alibi afbeeldt.

  • Nieuw Keyword: Infuse

Anima is hier om je gameplay van Infuse te voorzien. Kaarten met dit woord zullen in krachtigere versies van zichzelf muteren van zodra een eigen minion sterft. Houd deze kaarten in je hand totdat ze van Infuse genieten. De transformatie gaat tevens gepaard met nieuw artwork.

  • Legendary Suspects

Moord is altijd een lastige zaak en geen mysterie zou compleet zijn zonder verdachte motieven. Alle tien klassen hebben een Legendary minion die tijdens de lafhartige daad aanwezig was, en iedereen is een verdachte!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)