Komt er na de film ook een Black Panther videogame?

Marvel's Avengers Black Panther

Een van de sterren tijdens het Marvel Panel op San Diego Comic-Con was de fonkelnieuwe Black Panther: Wakanda Forever-trailer. Wakanda zoal geven vraagt een mens zich dan af. Wel als we een bekende insider mogen geloven: een Black Panther game.

Als we de gerenommeerde journalist Jeff Grubb mogen geloven, that is. Volgens hem zou er een Black Panther videogame in ontwikkeling zijn. Dat liet hij toch verstaan via een boodschap op Twitter.

Hij postte namelijk het volgende: “De Wakanda Forever trailer is geweldig. Laten we het morgen live over de Black Panther game hebben op Game Messornings.

Nu is Grubb natuurlijk niet de eerste de beste dus wie weet, misschien heeft hij het ook deze keer bij het rechte eind.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)