De volgende Destiny 2 showcase gaat door op 23 augustus

Bungie heeft de datum van de volgende Destiny 2 Showcase aangekondigd.

De showcase wordt op 23 augustus 2022 uitgezonden op het officiële Twitch-kanaal van Bungie en bevat meer informatie over de volgende uitbreiding van Destiny 2.

Hieronder alvast de No Escape-video met belangrijke momenten uit de Light en Darkness-saga.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)