Dragon Ball: The Breakers verschijnt 14 oktober 2022

Dragon Ball The Breakers

Bandai Namco heeft aangekondigd dat Dragon Ball: The Breakers op 14 oktober 2022 zal verschijnen. De game zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en zal compatibel zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Dragon Ball: The Breakers speelt zich af in het universum van Dragon Ball Xenoverse en bestaat uit een team van zeven Survivors die proberen te ontsnappen aan een Raider. De Raider, een van de grote antagonisten uit de franchise, zal hun overweldigende kracht en steeds krachtigere evoluties moeten gebruiken om de Survivors op te jagen en te verslaan. 

Survivors zijn gewone burgers die gevangen zijn geraakt in een “Temporal Seam”, waardoor ze gevangen zitten op een plek waar ruimte en tijd in wanorde zijn. Het belangrijkste doel van de Survivors is om uit de Temporal Seam te ontsnappen met behulp van verschillende gadgets, waarvan de meest waardevolle Transpheres zijn, die de zielen van Super warriors bevatten en bij gebruik speciale vaardigheden en krachten verlenen.

In deze gevaarlijke omgeving die Survivors delen met de Raider, hoopt men de Super Time Machine te gebruiken om aan de Temporal Seam te ontsnappen voordat hun vijand niet meer te stoppen is.

Op 6 en 7 augustus zal er een Closed Network Test worden gehouden op alle platformen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)