Kijk hier om 16u00 naar de speciale The Witcher 3-livestream

The Witcher 3

CD Projekt Red bestaat al twintig jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden.

Daarom zendt de Poolse ontwikkelaar via zijn Twitch-kanaal een speciale livestream uit die in het teken staat van The Witcher 3: The Wild Hunt.

Wat er getoond en besproken gaat worden, deelde CDPR niet mee. Het enige wat we weten is dat campaign director Philipp Weber deel zal nemen aan de livestream.

Misschien dat we eindelijk meer info krijgen over de gratis update voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S van The Witcher 3: Wild Hunt? Die werd al een paar keer uitgesteld en zou voor mij de perfecte reden zijn om de game opnieuw te spelen

De kans is echter klein dat er beelden getoond worden van de nieuwe Witcher-game die in ontwikkeling is. Hoewel ik razend benieuwd ben hoe de game er uit zou zien in Unreal Engine 5.

Ontdek waar CD Projekt Red het wél over gaat hebben en check straks om 16u00 de speciale livestream via Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.