Horrorfans zullen genieten van deze Jeepers Creepers: Reborn-trailer

Wat spice nodig om deze zwoele woensdag nog zweterig te maken? Dan zit je goed met deze nieuwe trailer voor Jeepers Creepers: Reborn, de reboot van de Jeepers Creepers-reeks.

Gedwongen om te reizen met haar vriend, Laine, begint ze voorgevoelens te krijgen die in verband worden gebracht met de mythe van de Creeper. Laine gelooft dat er iets bovennatuurlijks is opgeroepen – en dat zij in het centrum van dit alles staat.

Als je dan weet dat in deze vierde prent een horrorfilmfestival centraal staat in de Amerikaanse staat Louisiana, drukbezocht door geeks en horrofans, dan weet je het wel…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)