Dungeon-building sim Dungeons 3 komt op 15 september naar Switch

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Realmforge Studios hebben de releasedatum voor Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition bekendgemaakt. De krachten van het kwaad hebben hun vervloekte magie opnieuw laten werken, en de dungeon-building sim zal vanaf 15 september 2022 beschikbaar zijn op Nintendo Switch.

In Dungeons 3 – Nintendo Switch Edition heeft het Absolute Kwaad met succes de krachten van het kwaad verenigd en de wortels van zijn duistere rijk gevestigd, terwijl ze hun zoektocht voortzetten om de bovenwereld voor eens en voor altijd te verslaan.

Nadat hij Thalya, de priesteres van de duistere elfen, heeft verleid om zijn belangrijkste luitenant in de frontlinie te worden, kan het Absolute Kwaad zijn duivelse plan voortzetten vanuit de beslotenheid van zijn ondergrondse hol.

Spelers kunnen de boosaardigheid in zich loslaten door hun eigen unieke ondergrondse kerker te creëren met een enorme hoeveelheid kamers, vallen en structuren.

Verzamel een angstaanjagend leger in de zoektocht om de bovenwereld te verslaan en kies uit orcs, succubae, zombies en vele andere diep verachtelijke wezens. Zet dan voet op het licht van de overwereld waar je duisternis en corruptie over het land zult werpen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)