Coöp staat centraal in nieuwe Destroy All Humans! 2 – Reprobed-trailer

Destroy All Humans

Laat ons voor één keer de mensheid in de steek laten en het buitenaards krapuul uithangen! Akkoord? Het moest maar zo plezant niet zijn om die nietige aardbewoners het bloed van onder de nagels te pesten. Zelfs in coöp.

Crypto is terug met een license to probe… De buitenaardse indringer is terug, groovier dan ooit en nu met genitaliën.

Beleef de swingende jaren ’60 in al zijn chemische glorie en neem wraak op de KGB voor het opblazen van je moederschip. Terwijl je de plannen van je vijanden ontrafelt, moet je allianties sluiten met leden van de soort die je juist tot slaaf wilde maken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)