Actievolle trailer voor Sony Pictures’ Bullet Train

Bullet Train Brad Pitt

Brad Pitt is toch wel een van mijn favoriete acteurs. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe hij het er zal vanaf brengen in de actieprent Bullet Train.

In Bullet Train speelt Brad Pitt de rol van Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is om zijn werk rustig uit te voeren na een te groot aantal missies die ontspoord zijn.

Het lot kan echter andere plannen hebben, want Ladybugs nieuwste missie zet hem op een ramkoers met dodelijke tegenstanders van over de hele wereld – allemaal met dezelfde, maar tegenstrijdige, doelstellingen – op ‘s werelds snelste trein… en hij moet uitzoeken hoe hij eruit komt.

Van de regisseur van Deadpool 2, David Leitch, is het einde van de lijn nog maar het begin in een wilde, non-stop thrill ride door het Japan van vandaag.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)