NBA 2K22 Seizoen 8: ‘Chase Greatness’ start op 1 juli

2K heeft ons een uitgebreide blik gegeven op Seizoen 8, dat nu vrijdag 1 juli verschijnt in NBA 2K22. 

In Seizoen 8 gaan spelers zes weken lang op jacht naar roem en atletische genialiteit, terwijl ze onderweg nieuwe beloningen verdienen en de historische nalatenschap van de belangrijkste atleet van dit seizoen, Shaquille O’Neal, vieren. Daarnaast krijgen spelers een gloednieuw thema, nieuwe beloningen en Signature Challenges om te voltooien tijdens hun zoektocht naar grootsheid. 

NBA 2K22 Seizoen 8 eert Shaq’s legendarische combinatie van rauwe atletiek en finesse die van kust tot kust domineerde, en laat fans zien dat grootsheid verdiend is, niet gegeven. Dit seizoen introduceert ook veel spannende nieuwe updates voor MyCAREER en MyTEAM.

Meer updates zijn onder andere:  

 • MyCAREER introduceert nieuwe banen, nieuwe kleding, nieuwe beloningen, en meer. Spelers die level 30 halen, kunnen door The City en Cancha Del Mar scheuren in een gloednieuwe Slime Skin voor hun Go-Karts, en level 40-spelers kunnen door MyCAREER scheuren in een gloednieuw paar Dash2K I-schoenen met vleugels. Daarnaast kunnen spelers zich uitdossen in de volledig gouden NBA Finals-uitrusting van seizoen 8, waaronder een gouden bril, gouden basketbaltrui, gouden lange broek, gouden armmouw, gouden hoed, gouden T-shirt en een gouden pak;
 • MyTEAM richt zich dit seizoen op enkele spelers die de grootste impact hebben gehad op de community in de afgelopen tien jaar. Daarnaast bevat dit seizoen End Game Jokic, Invincible Dr. J in Token Market, Invincible Dominique Wilkins als beloning voor 2000 overwinningen in Triple Threat, en meer. De updates omvatten ook een Kobe- en Shaq-pack bij de lancering en gloednieuwe signature challenges rond AI, Kobe, MJ en LeBron. Tot slot zal er een laatste Domination-klasse worden toegevoegd aan MyTEAM, waarin spelers kunnen strijden om End Game James Harden; 
 • The W* bevat voormalige WNBA-sterren die coach zijn geworden in Sheri Sam en Taj McWilliams-Franklin. In Seizoen 8 kunnen spelers leunen op hun basketbalkennis en -expertise om de Hall of Fame-rang te bereiken en beloond te worden met hun contacten, waaronder een Takeover Perk Picker. Spelers kunnen ook 2K Breakthrough Gear, een Extra Point Badge, 4.000 totale VC, een Seasonal Clothing Bundle, en exclusieve W Gear verdienen. 
 • De First Fridays van dit Seizoen bevatten een breed scala aan tracks van Low Profile x CASUAL. Low Profile, een door vrouwen gerund muzieklicentie- en consultancybureau dat is uitgebreid met het CASUAL platenlabel, houdt een opzettelijk samengesteld maar eclectisch rooster bij van gevestigde, bekende artiesten en opwindende nieuwe acts die wachten om ontdekt te worden, en de Soundtrack update van dit seizoen zal 13 tracks uit zijn catalogus laten horen. Bekijk de lijst met nummers hieronder en in Club 2K:
  • Teddi Gold – The Floor Is Lava ft. Coolio;
  • Saba – Stop That;
  • Alex Frankel – Still Got It (Choices Remix);
  • Deaton Chris Anthony – Das Right;
  • Jany Green – Lost In Love;
  • Xeno_ – Heterodyne;
  • Xan Griffin – Lightly ft. Lani Rose;
  • Carneyval & Goldman – I’M IN LA;
  • Masego – You Gon’ Learn Some Jazz Today;
  • Bravo & Immortal Girlfriend – Atlantis;
  • AV Dummy – Commercial Street;
  • Carneyval – Shake Your Hips!;
  • Saba – MOST;
 • 2K Beats: The Search, NBA 2K’s jaarlijkse internationale wedstrijd om de volgende opkomende artiesten te ontdekken, is dit jaar een samenwerking aangegaan met SoundCloud om de 20 winnende tracks te selecteren die aan de NBA 2K22 Soundtrack worden toegevoegd. De eerste groep winnaars werd vorige maand bekendgemaakt en je kunt de laatste 10 tracks die worden toegevoegd aan de game voor seizoen 8 hieronder bekijken en beluisteren op SoundCloud. Daarnaast kun je hier meer te weten komen over de tweede groep winnende artiesten: 
  • NYNE – Villain (Geproduceerd door Hamley);
  • AR Immortal – Oski;
  • tyler coolidge – “SLOW BURNER”;
  • SAMMY STANZA – “Saints & Sinners” featuring MAL-THA-MND;
  • Trey Wavey – Power to Heal;
  • DAVEYTHEGREAT – Rebellious Subjects, Enemies of Progress;
  • TT(TopTier) – Step Up;
  • Martian – I Know;
  • Josh! – Dope;
  • MvkeyyJ – Gimmie Dat (feat. Aklesso)

Tweede golf van nummers van de 2K Beats: The Search-wedstrijdwinnaars is nu te beluisteren op SoundCloud.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)