Harvestella, een life simulation RPG, komt 4 november naar Switch en pc

Ik heb absoluut geen groene vingers. Ik haat de haag snoeien, ik haat onkruid wieden, ik haat het gras maaien, en dan heb ik het nog niet gehad over mijn dakgoot die ik al maanden moet kuisen. Maar als dit alles jou wel als muziek in de oren klinkt, dan is er Harvestella.

Harvestella neemt ons mee naar een levendige, kleurrijke wereld waarin vier reusachtige kristallen, de zogenaamde “Seaslight”, zorgen voor evenwichtige overgangen tussen de vier seizoenen.

Het avontuur begint wanneer verstoringen in de Seaslight optreden, wat leidt tot de “Quietus,” een seizoen des doods dat plaatsvindt tussen het normale verloop van de vier seizoenen. Tijdens de Quietus verdorren de gewassen en kunnen mensen niet naar buiten. Helaas duren deze dodelijke seizoenen elk jaar weer iets langer.

In deze life-simulatie RPG moeten spelers gewassen verbouwen en verzorgen, grondstoffen gebruiken om gerechten en items te maken, en op avontuur gaan in een wereld die met de seizoenen mee verandert, vol stadjes om te bezoeken, bewoners om contact mee te maken en meertjes om bij te vissen. Daarbij kunnen spelers verschillende Jobs aannemen, waaronder Fighter, Shadow Walker en Mage, en met hun bondgenoten door kerkers trekken om de oorsprong van de wereld en de waarheid achter de rampspoed te ontdekken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)