Jane Fosters Mighty Thor arriveert in Marvel’s Avengers

Marvel’s Avengers is nog steeds levend! Dat is mooi nieuws voor de fans. Zij kunnen nu ook aan de slag met Jane Fosters Mighty Thor als speelbare held. Daarmee is het aantal helden gestegen naar 10 op alle platformen en 11 op PlayStation (op PlayStation is Spider-Man een exclusieve held).

De Mighty Thor biedt spelers een nieuwe manier om de Mjolnir-dragende Goddess of Thunder te beleven, zowel solo als met vrienden. Met haar unieke moves en vechtvaardigheden is ze een welkome aanvulling op elk Strike Team dat de missies van het Avengers Initiative aangaat.
 
In Marvel’s Avengers, is Jane Foster de Mighty Thor. Een bekwame dokter die als drager van de legendarische Mjolnir vecht met een sterk geweten en vastberadenheid. Terwijl ze moest dealen met haar eigen kankerdiagnose, sloot Jane zich na het A-Day-ongeluk aan bij de Inhumans. Toen Mjolnir haar riep, kon ze deze legendarische hamer tot haar verbazing met gemak optillen, waardoor ze transformeerde in de Mighty Thor! Als Thor heeft haar kanker geen grip op haar. Toen de Avengers weer bij elkaar kwamen om tegen AIM te vechten, sloot ze zich bij hen aan.
 
Door de Tachyon Storms die AIM en de Scientist Supreme veroorzaakten, wordt Jane naar een nieuw, onbekend universum verplaatst. Nu moet ze samenwerken met de Jane Foster die daar al bestaat, naast de Avengers, om de oorzaak van de rifts te onderzoeken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)