Valve schakelt een versnelling hoger met leveringen Steam Deck

Steam Deck

Goed nieuws als je in blijde verwachting bent van een Steam Deck. Want Valve gaat het aantal te leveren Steam Deck-consoles verdubbelen.

Hierdoor gaan deze week de eerste mensen die hun reservering staan hebben voor het derde kwartaal van dit jaar, al een uitnodiging in hun digitale brievenbus krijgen om een Steam Deck te bestellen. Nadat je de email hebt ontvangen heb je 72 uur de tijd om je Steam Deck effectief te bestellen.

Valve heeft de productie van zijn Steam Deck dus verhoogt, wat hen in staat stelt om het uitgeleverde aantal consoles dus te verdubbelen binnenkort. Dit is uitstekend nieuws, al geeft het bedrijf niet mee over hoeveel aantallen we nu spreken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.