Spannende trailer voor Netflix’ actieprent The Longest Night

Met Casa de Papel hebben ze in Spanje al bewezen dat ze verdomd goede series kunnen maken. Ook deze nieuwe Netflixproductie The Longest Night is Spaans gesproken, en afgaand op de trailer ziet dat er verdomd goed uit. Kijk en oordeel zelf!

Wanneer alles wat belangrijk is op het spel staat, verdwijnen je waarden en kan zelfs je ergste vijand je beste bondgenoot worden.

Special Forces omsingelen een psychiatrische gevangenis om een opgesloten seriemoordenaar te ontvoeren – maar zijn niet voorbereid op de strijd die daarop volgt.

Chaos, actie en mysterie zullen op 8 juli de gevangenis van Monte Baruca in beslag nemen. Check The Longest Night op Netflix.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)