Sci-fi thriller Deliver Us The Moon nu uit voor PS 5 en Xbox Series X|S

Sci-fi thriller Deliver Us The Moon is nu ook beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Heb je de game al op PlayStation 4 of Xbox One, dan kan je gratis upgraden.

De launch trailer laat alles zien wat de definitieve versie van Deliver Us The Moon te bieden heeft met volledig geremasterde out-of-this-world 4K visuals en verbluffende ray-traced schaduwen en reflecties. De next-gen functies voegen oneindig nieuwe niveaus van onderdompeling toe aan het science-fiction epos.

Deliver Us The Moon is een sci-fi thriller die zich afspeelt in een apocalyptische nabije toekomst, waar de natuurlijke hulpbronnen van de aarde uitgeput zijn. Een maankolonie die een vitale energievoorraad levert, is stilgevallen. Een eenzame astronaut wordt naar de maan gestuurd op een kritieke missie om de mensheid voor uitsterven te behoeden. Red jij de mensheid of word je vergeten in de donkere afgrond van de ruimte?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)