De meest excentrieke krokodil ooit zingt naast Javier Bardem in eerste trailer Lyle, Lyle, Crocodile

Wanneer de familie Primm naar New York City verhuist, worstelt hun jonge zoon Josh met zich aan te passen aan zijn nieuwe school. 

Alles verandert wanneer hij Lyle ontdekt – een zingende krokodil (Shawn Mendes) die van baden, kaviaar en goede muziek houdt en op de zolder van zijn nieuwe huis woont.

De twee kamergenoten worden dikke vrienden, maar wanneer Lyle’s bestaan wordt bedreigd door de kwaadaardige buurman Mr. Grumps, moeten de Primm’s samenwerken met Lyle’s charismatische huisbaas, Hector P. Valenti (Javier Bardem), om de wereld te tonen dat een familie op de meest onverwachte manieren tot stand kan komen en dat een enorme, zingende krokodil met een nog grotere persoonlijkheid geen probleem is.

De film draait vanaf 12 oktober in de cinema.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)