Bevestigd: Sony PlayStation is niet aanwezig op gamescom dit jaar

PlayStation 5

Na al die corona heisa ben ik wel benieuwd hoe de grote gamebeurzen het gaan aanpakken. Ook omdat heel wat uitgevers/ontwikkelaars nu hun eigen ding doen, en ze dat ook heel goed doen. Kijk maar naar State of Play, EA Play Live, BlizzCon, enzovoort.

Er is er alvast eentje waar we op gamescom niet op moeten rekenen, en dat is Sony PlayStation. Dat nieuws werd bevestigd door Sony zelf bevestigd.

Na Nintendo, Activision Blizzard, Take-Two Interactive en Wargaming is er weer een afzegging van een prominente Gamescom-aanwezige: Sony Interactive zal niet deelnemen aan Gamescom 2022 (24 tot 28 augustus)

Toch wel grote namen die ontbreken. Straks blijft er niemand over…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)