Het mysterieuze Scorn verschijnt op 21 oktober

Ooit al van die bizarre horror game Scorn gehoord? Een game die volgens de ene niet zou misstaan in de Love, Death and Robots-serie op Netflix, en volgens een andere thuishoort tussen de meesterwerken van ene HR Giger.

Het horrorspel, dat reeds enige jaren in ontwikkeling is, heeft eindelijk een releasedatum te pakken, namelijk 21 oktober 2022.

HR Giger staat bekend om zijn kunstvorm gebaseerd op het kruisen van elementen uit het menselijke lichaam met machines. Verder maakte de man ook deel uit van het special effects team dat een Academy Award won voor het visuele ontwerp van Ridley Scott’s iconische scifi horrorfilm Alien uit 1979.

Je weet dus meteen waar de makers de mosterd haalden bij de creatie van deze game…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)