Fallout 76 laat ons in september moshen in The Pitt 

Fallout 76 The Pitt

Er zijn er niet veel die zullen beweren dat Fallout 76 een voltreffer was op launch. De co-op Fallout-game flopte volledig maar Bethesda bleef geloven in de slaagkansen. Vier jaar na launch staat de game een pak steviger en kan het rekenen op een trouwe fanbase. 

Die fanbase wordt in september getrakteerd op de nieuwe expansie The Pitt. In deze DLC is het jouw taak om The Pitt te redden, de ruïnes van het oude Pittsburgh. De enclave wordt overlopen door monsters en de gevaarlijke bende genaamd The Fanatics. De storyline duikt ook diep onder de grond en laat je opnieuw co-op knallen. 

The Pitt wordt in september al de dertiende (!) expansie voor Fallout 76. Nog steeds geen rust dus voor alle Vault Dwellers.  

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.