fbpx

Castlevania: Nocturne aangekondigd op Netflix Geeked Week

De populaire horror-anime die het verhaal vertelde van de vampierenjagersfamilie Belmont en in première ging op Netflix in de zomer van 2017 krijgt nu een spin-off serie.

Deze serie zal zich voornamelijk focussen op het leven van de 19-jarige Richter Belmont, de zoon van Juste Belmont en Lydie Erlanger. Het tweede personage die een grote rol zal spelen in Castlevania: Nocturne is Maria Renard, zij is een nichtje van Richters verloofde Annette Renard.  

De tijdsgeest waarin we de avonturen van Maria en Richter te zien zullen krijgen ligt waarschijnlijk rond de jaren 1800. De productie is bezig en word net als de originele Castlevania opnieuw verzorgd door Powerhouse Animation. Een releasedatum is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Jim

Dankzij de pandemie en een passie voor games begonnen met een afstandsopleiding journalistiek. Hij is afkomstig uit Bornem en draagt shooters en RPG’s on- en offline een warm hart toe. Allround gamer die op zijn 6 jaar een Game Boy kreeg en daarna de joysticks nooit meer heeft losgelaten. Zijn favoriete reeks is Assassin’s Creed en zou in een ander leven graag eens een frisse pint willen gaan drinken met zijn preferito Italiaan, Ezio Auditore. “Its the good life we live,and may it not change us.”

%d bloggers liken dit: