fbpx

Stormgate is de eerste grote titel van ex-Blizzard developers Frost Giant

Stormgate

Tijdens Summer Game Fest krijgen we de eerste trailer te zien van Stormgate, een RTS van de hand van Frost Giant. Een game developer opgericht door een reeks Blizzard-veteranen die onder andere aan StarCraft en WarCraft hebben meegewerkt.

Stormgate wordt een sci-fi meets fantasy-titel die je gratis kan spelen. De RTS belooft een pittige titel te worden die volgens de makers een soort Elden Ring in real-time strategy moet worden.

De game geniet alvast de steun van enkele grote publishers, waaronder Riot Games. Kan ook moeilijk anders, als een groot deel van het team ooit meewerkte aan StarCraft 2, één van de beste RTS-games ooit.

Stormgate wordt gemaakt in Unreal Engine 5. Wie interesse heeft kan zich nu inschrijven voor een bèta begin volgend jaar.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d