Gameplay trailer en releasedatum voor Deliver Us Mars

Deliver Us Mars

Frontier Foundry, het gameslabel van Frontier Developments, heeft niet één maar twee dingen aan de wereld te verkondigen. Enerzijds een gameplay trailer voor Deliver Us Mars, en anderzijds een releasedatum, namelijk 27 september.

Deliver Us Mars vertelt het verhaal van Kathy Johanson, die zich aansluit bij de bemanning van de spaceshuttle Zephyr op een wanhopige missie naar de Rode Planeet. Hun doel is de snel kleiner wordende Aarde te redden door vitale kolonisatieschepen, de ARK’s, terug te vinden die jaren eerder door de schimmige organisatie ‘Outward’ zijn gestolen.

Kathy heeft echter een andere persoonlijke motivatie om mee te doen aan de missie om de mensheid te redden: haar vader, Isaac, sloot zich aan bij Outward op de vlucht naar Mars, nadat hij gedwongen was zijn dochter achter te laten toen ze nog een kind was. Nu een mysterieuze boodschap van de Rode Planeet wijst op een verband met haar verleden, is Kathy vastbesloten om de bron te ontdekken.

Het verhaal zit boordevol actie, een mix van epische inzet, persoonlijk drama en een verontrustend mysterie. Spelers ontdekken de waarheid achter de verdwijning van de Outward-kolonisten en het lot van Kathy’s vader.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)