Gameplaytrailer Call of Duty: Modern Warfare 2 geeft eerste details vrij, release op 28 oktober

Call of Duty Modern Warfare 2

Daar issie dan, de eerste echte gameplaytrailer van Call of Duty: Modern Warfare 2. Het is meteen ook menens voor ontwikkelaar Infinity Ward. Het vorige deel in de Call of Duty-reeks, Vanguard, werd allesbehalve positief ontvangen.

Naast de bijna twee minuten durende trailer werd ook de eerste info over de game vrijgegeven. Zo maken Simon ‘Ghost’ Riley en John ‘Soap’ McTavivish’ hun rentrée in Call of Duty.

Infinity Ward heeft ook een nieuw systeem ontwikkeld wat ervoor moet zorgen dat het water er een pak realistischer uitziet. Dit komt goed van pas, want je zal voor het eerst kunnen zwemmen in de multiplayer van een Modern Warfare-game. Het water heeft ook invloed op de game, want het beperkt je zicht en de precisie van je kogels.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is vanaf 28 oktober beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Je kan de game trouwens al pre-orderen. Op die manier krijg je toegang tot de vroege bèta, die overigens eerst op PlayStation speelbaar zal zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.