fbpx

Eerste trailer van Black Adam

Eindelijk is de eerste trailer hier van de DC-film “Black Adam”. De hoofdrol wordt gespeeld door Dwayne Johnson, die dus de rol van Black Adam op zich neemt. Dwayne Johnson loopt al geruime tijd van de daken te schreeuwen dat deze film DC opnieuw op de kaart zal zetten. Hopelijk krijgt Dwayne Johnson gelijk en kan hij het grote publiek overtuigen met zijn goddelijke krachten, “SHAZAM!”.

Als we de comics wat volgen van DC is eigenlijk Black Adam, een slechterik. Het is zelfs de vijand van Shazam. Net als deze superheld moet Black Adam ook het epische woord “SHAZAM!” roepen, alvorens hij zijn goddelijke krachten kan gebruiken. In de aankomende DC-film “Black Adam”, wordt het personage eerder gebruikt als anti-held.

Dat wordt voor mij persoonlijk al een gevaarlijke stap, meestal als ze een superhelden-film gaan maken, en ze wijken teveel af van de comics, wordt het meestal bang afwachten op het eindresultaat. Toch is Dwayne Johnson er vast van overtuigd dat deze DC-film het neusje van de zalm wordt. Hij is dan ook al geruime tijd bezig met dit project en zijn kennis hier omtrent is meer dan voldoende. Dat ik de film ga kijken staat sowieso vast, maar ik kan eerlijk gezegd moeilijk inschatten wat te verwachten van deze Black Adam film.

Regisseur Jaume Collet-Serra werkt opnieuw samen met Dwayne Johnson, hiervoor hebben ze samen het meer dan vermakelijke “Jungle Cruise” gemaakt. Het verhaal van Black Adam zit als volgt in elkaar. Black Adam heeft 5000 jaar geleden de krachten van de goden geërfd , maar kreeg daarbovenop ook de eeuwige opsluiting in een tombe als cadeau. Hij komt na zoveel tijd toch vrij, en vindt het niet meer dan normaal om orde op zaken te stellen.

Het ziet er dus naar uit dat Black Adam bij de start van de film nog de bad guy zal zijn, maar verderop in de film, waarschijnlijk de ommekeer zal maken richting het goede. De Justice Society of America (JSA) zal ook voor de eerste keer geïntroduceerd worden in een live-action film. Dit is de allereerste superheldengroep die gevormd werd in de geschiedenis van de comics.

Deze superhelden zullen vertolkt worden door Aldis Hodge (“One Night in Miami”) als Hawkman, Noah Centineo (“To All the Boys I’ve Loved Before”) als Atom Smasher, Quintessa Swindell (“Voyagers”) als Cyclone en waar ik persoonlijk het meeste naar uitkijk is Pierce Brosnan (James Bond-franchise) als Dr. Fate.

“Black Adam” zal vanaf 19 oktober in onze bioscoop te zien zijn. Hopelijk is dit na het fantastische “The Batman”, wederom een goede DC-film.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: