Destroy All Humans 2! – Reprobed krijgt een gigantische collector’s edition

Destroy All Humans 2 Reprobed

Liefhebbers van het betere Collector’s Edition-werk mogen beginnen watertanden. Want THQ heeft de Second Coming Edition aangekondigd van Destroy All Humans 2! – Reprobed.

In deze versie vind je uiteraard de game, maar waar het allemaal om draait is de 70 (!) cm hoge figurine van Arkvoodle. De statue heeft prachtige details én heeft ook nog eens een wobble-head.

Uiteraard is dat nog niet alles, want naast die prachtige statue vinden we in deze collector’s edition nog een vintage metal plate, een artbook én de officiële soundtrack op CD.

Goedkoop is deze Second Coming Edition uiteraard niet en hij zal volgens THQ dan bedoeld als Destroy All Wallets-edition. Ga even zitten en weet dat je voor een van de 3.700 beschikbare exemplaren maar liefst €399,99 moet neertellen op de officiële website van de game.

Destroy All Humans 2! – Reprobed is vanaf 30 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Voor de normale versie hoef je jouw portemonnee niet de nek om te wringen, want die kost €39,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.