Dragon Age: Dreadwolf is de naam van de nieuwste Dragon Age

Dragon Age 4 Dreadwolf

Ein-de-lijk hebben we een officiële naam voor het vierde deel in de veelgeprezen Dragon Age-serie. BioWare heeft namelijk bekend gemaakt dat deze game vanaf nu door het leven zal gaan als Dragon Age: Dreadwolf.

De naam Dread Wolf zegt je misschien wel iets. Want Solas, die onder die naam bekend is, zagen we voor het eerst opduiken in Dragon Age: Inquisition uit 2014. Sommigen zeggen dat hij een oude elfengod is, terwijl anderen zeggen dat hij een verrader is van zijn volk. Zijn motieven zijn in ieder geval ondoorgrondelijk en zijn methoden soms twijfelachtig, waardoor hij bekend staat als iemand die duistere en gevaarlijke spelletjes speelt.

Veel meer laten uitgever EA en ontwikkelaar BioWare niet los over de game. Buiten het feit dat we eigenlijk al vier jaar hadden moeten weten dat we de Dread Wolf opnieuw zouden tegenkomen. In 2018 kondigde hij dit al aan via een Twitter-bericht met de hashtag #TheDreadWolfRises.

Later dit jaar mogen we alvast meer info verwachten over Dragon Age: Dreadwolf.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.