fbpx

Gamer bouwt ultieme game room voor 30.000 dollar

De dag dat ik met de Lotto win, en ja ooit komt die dag, dan is het eerste wat ik doe een eigen game room bouwen. Nu heb ik zowat, tot ergernis van mijn vrouw, de halve woonkamer en slaapkamer ingepalmd. Maar ooit heb ik mijn eigen game room, ooit…

Sommigen, waaronder YouTuber BANKII, hebben echter meer geluk. Zo heeft die kerel maar liefst 30.000 dollar uitgegeven om een game room te maken gebaseerd op zijn favoriete Star Citizen-schip.

Dit alles inclusief automatische schuifdeuren en een aangepaste gaming pc, voorzien van een RTX 3090 (6.650 dollar).

En daarbij horen ook nog eens drie 65-inch tv’s en een 49-inch gebogen scherm. De kers op de taart zijn een kitchenette, compleet met een airfryer, grill en waterkoker. Dit voor als de brave man een hongerke of een dorsteke zou krijgen tijdens het gamen.

Zoals ik al zei, some guys have all the luck

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: