fbpx

JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R verschijnt 2 september, Early Access demo volgt

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R, de op de anime-gebaseerde fighting game met een ongelofelijk roster aan personages om mee te vechten, verschijnt op 1 september voor pc en op 2 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Een nieuwe trailer onthult vier nieuwe personages uit de JoJo’s Bizarre Adventure-franchise: Robert E. O. Speedwagon, Mariah, Pet Shop, en Diego Brando – die voor het eerst in-game kunnen worden aanschouwd.

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R ontvangt ook een “Early Access demo” die binnenkort verschijnt voor PlayStation 4 en PlayStation 5. De demo geeft spelers hands-on tijd door middel van twee modi: online PvP en practice mode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: