fbpx

Niemand kan weerstaan aan de finale trailer voor Stranger Things S4

Het is bijna zover, en ik ben er helemaal klaar voor, ow yeah! Binnenkort start het vierde seizoen van Stranger Things, en dus hoog tijd om ons nog een laatste trailer te serveren.

Er bestaat geen twijfel dat dit seizoen heel erg in de smaak zal vallen. De negen afleveringen zouden langer dan een uur duren, en we zouden ook te maken krijgen met een nieuw monster.

De eerste zeven afleveringen zijn te zien vanaf 27 mei, dat is dus deze week, en de twee laatste afleveringen komen op Netflix te staan begin juli.

Zei ik daarnet deze week? OMG!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: