Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 toont zich in eerste teaser trailer

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 1

Tom Cruise schittert momenteel in Top Gun: Maverick. Maar zijn volgende film beloofd ook opnieuw een knaller van formaat te worden.

Vandaag werd namelijk de eerste teaser trailer vrijgegeven van de nieuwste Mission: Impossible-film: Dead Reckoning Part 1. De film wordt geregisseerd door Christopher McQuarrie, die ook verantwoordelijk was voor Mission: Impossible Fallout, Mission: Impossible 7 en Mission: Impossible 5. midt.

We mogen Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 1 in 2023 in de zalen mogen verwachten.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.