Hele snelle teaser voor Netflix’ Sonic-reeks

Als de games en de films het egelgoed doen, waarom zou je dan het ijzer niet smeden wanneer het heet is? Juist! En dus kunnen we binnenkort genieten op Netflix van een nieuwe animatiereeks met ieders favoriete blauwe egel in de hoofdrol.

Om wat promo te maken krijgen we een snelle teaser te zien om de 24 afleveringen die gepland staan in de blauwe verf te zetten. Nu is het nog wachten op een datum voor de première van deze reeks die door het leven gaat als Sonic Prime.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)