Zack Snyder dropt eerste teaser voor nieuwe sci-fi film Rebel Moon

rebel-moon

Ik ben persoonlijk wel een Snyder-fan, hoewel ik moet zeggen dat zijn laatste Netflix productie ‘Army Of The Dead’ maar wat flets was. Rebel Moon daarentegen ziet er enorm veelbelovend uit. De regisseur toont voor de eerste keer enkele foto’s van de door Star Wars-geïnspireerde film.

De regisseur van Justice League had de film graag een aantal jaar geleden reeds ingeblikt als een alleenstaand Star Wars-avontuur, maar het idee werd uiteindelijk geschrapt toen Disney Lucasfilm overnam. Het project heeft echter nieuw leven gekregen als een volledig origineel sci-fi verhaal dat zich afspeelt in zijn eigen universum.

De film concentreert zich op een kolonie die in vrede leeft aan de rand van het melkwegstelsel, maar uiteindelijk in conflict raakt wanneer ze ontdekt wordt door een tirannieke heerser met de naam Balisarius. In een poging Balisarius ten val te brengen, stuurt de kolonie een jonge vrouw met een mysterieus verleden naar naburige planeten om een alliantie te vormen om zo Balisarius te kunnen verslaan.

Snyder is regisseur en producent van Rebel Moon. Hij schrijft ook mee aan het script met Army of the Dead’s Shay Hatten en 300’s Kurt Johnson. Net als Army Of The Dead, dat al meerdere spin-offs en sequels in ontwikkeling heeft, wil Snyder van Rebel Moon een hele franchise maken. Rebel Moon zal exclusief op Netflix te streamen zijn.

Snyder vierde eind vorige maand de eerste dag van de opnames van de film met een korte teaser. We zien Djimon Hounsou’s personage Generaal Titus en laat ons eerlijk zijn, op basis van die foto kan je zien dat dit een badass personage wordt!

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.