Ramiro Alanis bezit het Guinness Wereldrecord “Kijken naar ‘Spider-Man: No Way Home”

Spider-Man: No Way Home

Het ene wereldrecord is het andere niet. Vraag dat maar aan Ramiro Alanis. Die bezit namelijk het Guinness Wereldrecord kijken naar Spider-Man: No Way Home. En daar moest hij best wat over hebben…

Zelf ga ik niet vaak naar de bioscoop, maar ik ga wel. Ik zal echter nooit een film in de cinema een tweede, of laat staan een derde, keer bekijken. Dat doe ik later wel via VOD, Blu-ray of whatever. De Lord of the Rings-trilogie, The Hobbit-trilogie, Saving Private Ryan, Gettysburg en zeker de Star Wars-saga heb ik al meerdere keren gezien thuis.

Maar Ramiro dat is een kerel! Hij ging Spider-Man: No Way Home maar liefst 292 keer bekijken in de bioscoop. En zelfs dat was niet zo eenvoudig. Volgens de officiële regels mocht Alanis niet naar het toilet tijdens de vertoning of “deelnemen aan enige andere activiteit” tot de aftiteling was afgelopen. Cinemazalen moesten bovendien een schriftelijke verklaring afgeven dat Alanis zich aan de officiële regels hield.

Dit was trouwens niet zijn proefstuk. Naar verluidt zou Alanis tot vijf filmvertoningen per dag bekijken en naar schatting $3.400 hebben uitgegeven aan kaartjes voor “No Way Home”. De MCU-kenner vestigde eerder in 2019 ook al hetzelfde record door “Avengers: Endgame” 191 keer te bekijken.

Il faut le faire zeggen ze bij ons.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)