Eivor en Ezio uit Assassin’s Creed komen naar Fortnite op 8 april

Als herwonnen Fortnite-fan (no build natuurlijk want ik verstop me niet als een pussy wanneer er gevochten moet worden) en die hard Assassin’s Creed-fan van het eerste uur is dit nieuws waar ik heel blij van word.

Volgens Fortnite leaker ShiinaBR zou Eivor Varinsdottir uit Assassin’s Creed Valhalla op 8 april naar Fortnite komen.

Maar hij is niet alleen! Ook Ezio Auditore komt naar de Fortnite store beweert hij. Assassin’s Creed fans zullen in staat zijn om beide personages tegelijk te krijgen als ze dat willen. De Eivor Varinsdottir-set zal zijn eigen rug bling, glider, en pikhouweel hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)