Er komt een Dead by Daylight bordspel

Er zijn heel wat gamers die niet alleen graag gamen op console of pc, maar die ook kunnen genieten van bordspellen. Binnenkort krijgen zij er eentje bij, deze keer gebaseerd op het populaire horrorspel Dead by Daylight.

Na het succes van bordspellen gebaseerd op Bloodborne en Resident Evil, is het Level 99 Games ook gelukt om van hun Kickstarter-campagne voor een Dead by Daylight board game een succes te maken.

Het doel was 250.000 dollar te behalen, maar binnen de kortste keren zat het team al aan 546.000 dollar. Je kan het bordspel spelen met 3-5 spelers en het blijft trouw aan de videogame versie, namelijk een Killer tegen een groep van Survivors. De Survivors moeten zich over de kaart verplaatsen, generatoren repareren en ontsnappen, terwijl de Killer jacht maakt op hen.

Spelers kunnen ook dezelfde Perks gebruiken als in het videospel met Bloodpoints om de Skills te gebruiken, Skill checks, Chests voor nieuwe items, en zelfs Lockers om Survivors in te verstoppen.

De campagne loopt nog tot 21 april dus je kan nog steeds pledgen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)