Far Cry 6 Stranger Things-crossover missie nu beschikbaar

Fan van Far Cry 6 én van de populaire Netflix-serie Stranger Things? Dan is vandaag jouw geluksdag!

Far Cry 6 is vanaf nu tot en met 27 maart gratis te spelen op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows PC. Spelers hebben toegang tot de volledige game in zowel single- als multiplayer, inclusief alle gratis updates en crossovers die tot nu toe zijn verschenen. Voor hen die na het gratis weekend het eiland Yara wil blijven verkennen, wordt de spelvoortgang behouden. Dat hadden we je trouwens al eens verteld, maar er is meer te rapen.

Als kers op de taart is er vandaag een gratis crossover missie gebaseerd op Netfix’ Stranger Things toegevoegd aan de game.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)