Tiny Tina’s Wonderlands krijgt lokale split-screen multiplayer en crossplay

Tiny Tina's Wonderlands

2K en Gearbox Software hebben een aantal nieuwe details bekendgemaakt voor Tiny Tina’s Wonderlands. Centraal staan de crossplay-ondersteuning, splitscreen-opties en pc-specs.

Zoals onlangs onthuld, zal Tiny Tina’s Wonderlands crossplay ondersteunen tussen Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

Co-op is een uitdagende manier om de Wonderlands te ervaren, met twee opties om te bepalen hoe buit valt en vijanden schalen tijdens multiplayer. Het maakt niet uit op welk platform je speelt, je kunt via SHiFT Matchmaking samenwerken met vrienden op verschillende platforms voor een onvergetelijk avontuur vol fantasie.

Daarnaast komt crossplay voor Borderlands 3 in de toekomst naar PlayStation 5 en PlayStation 4, zodat je met je vrienden kunt spelen op Xbox One, Xbox Series X|S, Mac, Stadia en pc via Steam en de Epic Games Store.

Je kunt ook samen met je vrienden op zoek gaan naar lokale split-screen multiplayer voor Tiny Tina’s Wonderlands op consoles. Spelers op PlayStation 5 en Xbox Series X|S kunnen met maximaal vier spelers lokaal split-screen spelen, terwijl PlayStation 4 en Xbox One split-screen voor twee spelers ondersteunen. Op alle consoles kun je kiezen tussen een horizontaal of verticaal split-screen in co-op voor twee spelers.

Dit zijn de pc-specs:

Minimale vereisten:

OS: Windows 10

Processor: AMD FX-8350 (Intel i5-3570);

RAM-geheugen: 6GB RAM;

Grafische kaart: AMD Radeon RX470 (NVIDIA GeForce GTX 960 4GB);

HDD: 75 GB;

DirectX: Versie 11.

Aanbevolen pc-specificaties:

OS: Windows 10

Processor: AMD Ryzen 5 2600 (Intel i7-4770);

RAM-geheugen: 16GB RAM;

Grafische kaart: AMD Radeon RX 590 8GB (NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB);

HDD: 75 GB;

DirectX: Versie 11

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)