Nieuwe Warframe-uitbreiding, Angels of The Zariman, verschijnt in april op alle platformen

Warframe

Voor ik begon aan PUBG of Fortnite spendeerde ik heel wat uren in het Warframe-universum. Tot ik doorhad dat ik te veel tijd van mijn leven doorbracht in diens scifi-wereld en besloot om de game opzij te schuiven.

Warframe-ontwikkelaar Digital Extremes geeft ons een voorproefje van de nieuwste uitbreiding, Angels of the Zariman, het rechtstreekse vervolg op het eerder verschenen New War. De expansion neemt ons mee naar het legendarische Zariman Ten Zero, een nieuwe wereld boordevol nieuwe content.

Een nieuwe trailer die tijdens Devstream 160 werd onthuld, belicht enkele van de nieuwe functies en biedt ons een eerste blik op Warframes 49e speelbare Warframe – Gyre.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)