Ubisoft stelt release van The Settlers uit

The Settlers is een van die licenties die al vele jaren meegaat. De fans waren dan ook razend enthousiast dat er een nieuwe telg in de reeks zat aan te komen. Deze zou binnenkort verschijnen, maar dat feestje gaat dus niet door…

Ubisoft heeft namelijk het bericht de wereld ingestuurd dat The Settlers later zal verschijnen. Volgens de studio/uitgever zal deze extra tijd het ontwikkelteam in staat stellen om de game verder te polijsten.

Het is een feit dat de studio na de closed beta heel wat feedback kreeg, en dat die feedback niet altijd even goed was. Er is dus nog werk aan de winkel zo blijkt.

Helaas is er nog geen ETA over wanneer de game nu zal uitkomen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)