Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur-pack introduceert fan-favoriete dinosaurussen

Moeten er nog dino’s zijn? Absoluut! En als het even kan onze favoriete dino’s natuurlijk. En dan heb ik het niet over dinosauruskoeken, maar over het echte werk.

Frontier Developments kondigt het Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack aan. Dit verschijnt op 8 maart op pc via Steam, Epic Games Store en GeForce Now, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One laat de studio nog weten.

Jurassic World: Camp Cretaceous geeft spelers de kans hun park uit te breiden met twee compleet nieuwe dinosaurussen, twee fascinerende varianten voor bestaande soorten en acht skins.

Een van de eerste hybride creaties van Dr. Henry Wu, de Scorpios rex, is een angstaanjagende carnivoor. Bloedrode ogen, houtskoolzwarte schubben, prominente stekels en gekartelde, ongelijke tanden kenmerken deze indrukwekkende soort. Hij staat bekend om zijn agressieve aard en werd oorspronkelijk ongeschikt geacht om aan gasten te tonen.

Genoemd naar de enkele kuif die zijn schedel siert, is de Monolophosaurus een middelgrote carnivoor uit het midden van het Jurassicum met vlijmscherpe tanden en klauwen. De kuif van de Monolophosaurus helpt bij het versterken van zijn luide gebrul, wat helpt bij de communicatie. Deze nieuwe soorten, met hun eigen dynamische gedragingen en behoeften, brengen spannende nieuwe uitdagingen naar de parken van de spelers.

In het pakket zitten ook twee fascinerende herbivore varianten, die fans van Jurassic World: Camp Cretaceous ongetwijfeld bekend zullen zijn: de Ouranosaurus, een vreedzame, in kuddes levende herbivoor met kenmerkende hoge stekels die zeker de aandacht van de parkgasten zullen trekken, en de Kentrosaurus, waarvan de dodelijk uitziende stekels alleen worden gebruikt om deze anders zo vreedzame dinosaurus te verdedigen.

Samen met deze beesten zijn er acht betoverende nieuwe dinosaurusskins, waarmee spelers Bumpy de Ankylosaurus, Toro de Carnotaurus, Big Eatie de Tyrannosaurus rex, plus Barony trio Grim, Limbo en Chaos, tot leven kunnen brengen in hun parken. Daarnaast introduceert het Jurassic World Evolution 2: Camp Cretaceous Dinosaur Pack twee glow-in-the-dark skins, geïnspireerd op de Parasaurolophus Lux.

De DLC lanceert samen met een gratis update die bestaande spelers een reeks nieuwe functies biedt, zoals: een Species Viewer, waarmee spelers elke diersoort nog gedetailleerder kunnen bekijken; First Person View, dat meer manieren biedt om de prehistorische diersoorten van dichtbij en persoonlijk te bekijken in hun verblijven op gasthoogte; nieuwe decoratie-items, waaronder individueel te plaatsen bomen, perfect voor beginnende parkmanagers om de puntjes op de i te zetten; wijzigingen in de sandbox-mode content; plus een groot aantal andere spannende verbeteringen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)